Preloader images
Preloader icon

Servis vozila poteka na podlagi celovitega pregleda in diagnostike vozila naših strokovnih avtomehanikov.  V primeru, da potrebujete menjavo olja ali zavorne tekočine in si želite opraviti hitri ali redni servis avtomobila, se obrnite na nas.
Redni servis vozila vam bo omogočil polno funkcionalnost vašega avtomobila, vi pa boste prihranili številne stroške, ki bi lahko nastali zaradi morebitnih okvar. 

Redni servis

Temeljit veliki servis avtobila omogoči zmanjšanje možnosti za prihodnje okvare vašega vozila ter vas tako razbremeni stroškov, ki bi jih bili drugače primorani odšteti za popravilo avta. Z vrhunsko in najnovejšo avtomehanično opremo ter orodjem bomo hitro opravili tako pregled vozila, kot tudi temeljit veliki avto servis.

Naši strokovni in izkušeni avtomehaniki opravljajo kakovostni redni servis osebnih vozil ter vam tako omogočajo njihovo nemoteno optimalno delovanje. V naši servisni delavnici je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, kar dokazujejo tudi velike ugodnosti in popusti, ki jih vedno znova pripravljamo za vas.
Servis, pregled izpravnosti vozila ter ostale storitve v našem servisu potekajo hitro in učinkovito ter z mislijo na vašo varnost in udobje pri vožnji.

Smo novonastalo podjetje z večletnimi izkušnjami na področju servisiranja vozil. V tem času smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste vozil.

Delovni čas

Ponedeljek – Petek od 8:00 do 17:00
Malica med 12:00 in 13:00

Sprejem vozil je možen le po predhodnem dogovoru s klicem na 031 200 825

Sprejem in oddaja vozil se izvaja v enakem času kot servisne storitve.

Vizitka

Avtoservis Maribor – Saboning d.o.o.
Tržaška cesta 23
2000 Maribor

Avtoservis: 031/200-825
Avtoelektronika: 051/660-704
Direktor: 031/674-227
Mail: info@avtoservis-mb.com

Vse pravice pridržane © 2022 Avtoservis Maribor