Redni servis

Servis vozila poteka na podlagi celovitega pregleda in diagnostike vozila naših strokovnih avtomehanikov.  V primeru, da potrebujete menjavo olja ali zavorne tekočine in si želite opraviti hitri ali redni servis avtomobila, se obrnite na nas.
Redni servis vozila vam bo omogočil polno funkcionalnost vašega avtomobila, vi pa boste prihranili številne stroške, ki bi lahko nastali zaradi morebitnih okvar. 

Redni servis

Temeljit veliki servis avtobila omogoči zmanjšanje možnosti za prihodnje okvare vašega vozila ter vas tako razbremeni stroškov, ki bi jih bili drugače primorani odšteti za popravilo avta. Z vrhunsko in najnovejšo avtomehanično opremo ter orodjem bomo hitro opravili tako pregled vozila, kot tudi temeljit veliki avto servis.

Naši strokovni in izkušeni avtomehaniki opravljajo kakovostni redni servis osebnih vozil ter vam tako omogočajo njihovo nemoteno optimalno delovanje. V naši servisni delavnici je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, kar dokazujejo tudi velike ugodnosti in popusti, ki jih vedno znova pripravljamo za vas.
Servis, pregled izpravnosti vozila ter ostale storitve v našem servisu potekajo hitro in učinkovito ter z mislijo na vašo varnost in udobje pri vožnji.